FAQ

I vår FAQ kan dere finne ulike spørsmål og svar. Disse er basert på hva dere som kunder ofte spør oss om. Dersom dere har noen øvrige spørsmål eller ønsker å sende oss en forespørsel, ta kontakt via chat eller vårt kontaktskjema!

IMS Laser holder til på Akland i Risør kommune. Vi ligger tett innpå E18 og har daglig transportører som kjører forbi slik at vi kan holde korte leveringstider.
Vår besøksadresse er:
Vi har både små og store serier om hverandre. En ordre kan være 2stk eller 40 000stk. Alle våre jobber blir simulert og kalkulert i vår avanserte CAD-programvare slik at du som kunde får en optimal unyttelse av platen, og det blir minst mulig svinn. Dette ganger både miljøet og lommeboka.
IMS Laser har kunder fra Lindesnes i sør til Harstad i Nord og har kunder over hele landet. Vi er en fleksibel og effektiv leverandør av laser -og knekketjenester og vårt mål er å være Norgesledende innenfor dette segmentet.
Vi har to CNC-styrte LVD kantpresser hos oss. Disse to gir oss en tilnærmet unik fleksibilitet i Norge. Vi knekker alt fra 1mm opp til 40mm i mange ulike stål-legeringer. I vanlig sort stål har vår største knekke på 640 tonn en kapasitet på 20mm i 6,1m lengde. Knekkene har et teoretisk toleranseavvik på +- 0,3grader.
Vi kan skjære sort stål, rustfritt, syrefast, duplex samt mange flere legeringer. Vi skjærer ikke i kobber og titan grunnet at disse kan ødelegge interne komponenter i en Co2-laser
Våre leveringstider avhenger av flere faktorer, belastning på produksjon, omfang av bestilling samt tilgjengelighet av platematerial og/-eller format. Normal transporttid er 2-3dager for nærliggende fylke og 3-4dager for langtransport. Ta gjerne kontakt for våre estimater!