Om oss

 

IMS Laser tilbyr avansert platebearbeiding med hovedfokus på laserskjæring av store serier og lange lengder. Vårt mål er å til enhver tid være Norges ledende innen laserskjæring og knekking av lange lengder samt produksjon av store og små serier.

IMS ble grunnlagt i 1978 av Rolf Nilsen og står opprinnelig for “Industri og Montasjeservice”. I 1981 ble det gjort om til et privat aksjeselskap.
De første årene foksuerte IMS på produksjon av landganger og store tanker for prosessindustrien. I 1986 kjøpte selskapet opp rettighetene til produksjon av vanntette dører fra Golar Metall og dette ble starten på et Norsk industrieventyr.
IMS har siden den gangen etablert seg som verdens ledende leverandør av vanntette dører for skip og offshore.

Det meste av ingeniørarbeidet og produksjon foregår på Akland utenfor Risør. Vi har per idag flere produksjonsavdelinger internt som alle bidrar til at vi kan levere dører i verdensklasse. Alt stålarbeidet gjør vi selv, i tillegg til montasje, lakk, testing, R&D og automasjon.

Vi har et team med svært dyktige prosjektledere som daglig løser mange forskjellige oppgaver fra alle våre kunder og vår fleksibilitet er noe av det vi er best kjent for.

IMS er en NS-EN ISO 9001 godkjent bedrift og med internkontrollforskriften forplikter vi oss til å opprettholde og vedlikeholde kvalitet i alle ledd.

IMS Laser er en del av IMS Technologies AS et firma i IMS gruppen.

Klikk her for å lese våre salgsbetingelser.