Andre tjenester

IMS Laser er en del av IMS Technologies AS og har dermed direkte tilgang på tjenester utenom vår kjernevirksomhet.

IMS Technologies avd. Watertight Doors har flere dyktige sveisere lokalisert vegg-i-vegg med IMS Laser. Sveiserene der har hovedsaklig ansvar for avanserte sammenstillinger av vanntette dører til offshore bruk. Dørene våre har svært høye krav til riktig utførelse og blir skreddersydd etter kunders beskrivelse.
IMS Technologies har flere DNV-godkjente prosedyrer og sveiser i flere ulike materialer, både sort og rustfritt. Vi har og muligheten til å skreddersy prosedyrer som passer kundens behov.
Ta kontakt om du ønsker mer informasjon vedrørende vår sveisekapasitet.
IMS Technologies AS har et moderne våtlakksanlegg der det overflatebehandles iht. NORSOK krav og spesifikasjoner. Her primer og lakkerer vi våre dører før de får påmontert øvrige styringssystemer og pakninger.

Vi har og en egen hall for sandblåsing/preparering før lakk.

Ta gjerne kontakt for å vite mer.

IMS Maskinering er underleverandør til industrien i Norge, samt IMS Technologies AS sine egne produkter. Maskinparken er tilrettelagt både for ubemannet produksjon og stykkproduksjon av større komponenter.

Innenfor det segmentet vi har valgt å satse på, har vi maskiner som takler bearbeiding av emner i mange ulike størrelser og materialtyper/kvaliteter. Eksempelvis stål, messing, syrefast, aluminium og plast. Vi har maskiner som utfører effektive arbeidsprosesser enten det dreier seg om kapping, fresing, dreiing, boring og gjenging.

Avansert maskinering med 5-akse multitaskmaskin og dreiesenter som opereres med robotcelle,
stangmatere eller med operatør, gir stor grad av ubemannet produksjon og reduksjon i antall operasjoner. Dette kan gi inntil halvering av produksjonstid – effektivt og svært nøyaktig.

IMS Maskinering har nå investert i robotcelle nr.2 som vil være oppe å gå ila. Q3, 2019.

Ta kontakt via vårt skjema for å vite mer om disse tjenestene!

IMS Automasjon produserer el-tavler og styreskap for Bygg, Industri, Skip og Offshore. Vi tilbyr høy faglig kompetanse, kombinert med fleksibilitet og innovasjon. Mer enn 20 år med et inderlig ønske om fornøyde kunder, gjør at vi garanterer våre kunder kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser.

Besøk gjerne automasjon her.

Ta gjerne kontakt for å vite mer om disse tjenestene.