IMS Laserskjæring

Laserskjæring i stål og syrefast

Laserskjæring i stål og syrefast med stor kraft og presisjon. IMS utfører laserskjæring av store metallplater og stål duplex i opp til 25 mm tykkelse – presist og effektivt. Store CNC-styrte maskiner håndterer metallplater i format opp til 3×8 meter. IMS laser tilbyr rask og presis metallbearbeiding med CNC-styrt skjæring. Våre CNC-styrte kantpresser sørger for knekking av metallplater i store format og tykkelser. IMS laser utfører platebearbeiding med kraft og presisjon – til konkurransedyktige priser og leveringstider.

Stort råvarelager for laserskjæring av stål og syrefast

IMS laser er blant Norges største aktører innen platebearbeiding i store format, og opplever stor etterspørsel innen stål og syrefast, både i små og storre format – prototypefremstilling såvel som lange serier av deler skåret i en av bedriftens laserskjærere. Vi sammarbeider med noen av de største leverandørene i skandinavia og følger kontinuerlig med på globale råvarepriser. På den måten sikrer vi at du som kunde får et godt tilbud som gjør deg mer konkurransedyktig i markedet.

Følg gjerne denne linken, for å se dagens utvikling av globale stålpriser.

Laserskjæring av stål og syrefast

Effektiv platebearbeiding med laserskjæring av stål og syrefast skjer i moderne produksjonshall på Akland i Aust-Agdeer. To store laserskjærere for stål og syrefast holder høy produksjonstakt, og IMS laser klarer både å dekke etterspørselen etter skjæring av stål og syrefast og holde prisene på et nivå som gjør det lønnsomt for kunder å plassere ordrene hos IMS på Akland i Risør framfor i tradisjonelle lavkostland.

Konkurransedyktige

Laserskjæring av stål, syrefast og duplex utføres med CNC-styrt maskin og dyktige maskinoperatører som har fullt fokus på kvalitet og effektiv produksjonsflyt. Med store ordre gjennom maskinene hver dag, og tilnærmet kontinuerlig drift, klarer IMS laser å konkurrere i et tøft industrimarked. At bedriften bistår kunder med planlegging, utarbeide dataprogrammerte tegninger som leses av styringsenhetene til laserskjærere og kantpresser, gjør IMS laser til en foretrukken samarbeidspartnere for store og mindre bedrifter i leverandørmarkedet såvel som sluttprodusenter.

Kontakt oss gjerne via vårt kontaktskjema for en hyggelig prat.