ny hjemmeside

Ny hjemmeside!

IMS Laser er stolte over å presentere en ny hjemmeside!

Vi har opplevd en svært positiv vekst de siste årene og som del av en større organisasjon ønsker vi med en ny hjemmeside å gjøre det enda enklere å nå ut til våre kunder og promotere våre unike tjenester ut i markedet. Vår gamle hjemmeside, imstec.no/laser, vil fortsatt være operativ, men vil ikke lenger oppdateres med informasjon fra oss.

Her inne skal du finne alt du trenger å vite om laserskjæring og knekking, industriartikler og hva IMS Laser jobber med. Her skal det være enkelt å finne frem til relevant informasjon om oss, men også nyheter som angår vår nisje. Nettsiden er utviklet med hensyn til deg som kunde og alle tilbakemeldinger blir satt pris på.

Ny chatfunksjon

Vi har implementert en ny chatfunksjon på vår hjemmeside(klikk på den blå fliken til høyre). Denne vil være tilgjengelig for å stille enkle spørsmål, og få raskt svar. Vi vil bemanne denne 08.00 – 15.00 alle hverdager, og vil også kunne svare på meldinger utenfor dette tidsrommet om vi er på nett. Dette er et verktøy som vil gjøre kommunikasjonen mer effektiv mellom oss og dere som kunde.

Oppdaterte nyhetssaker

Vi anbefaler alle som besøker siden til å melde seg på vårt nyhetsbrev. Da vil dere raskt få informasjon hver gang vi publisere en ny bransjerelevant artikkel, informerer om nye prosjekt, maskinoppgraderinger, ferieavvikling og lignende. Vi vil ikke bidra til unødvendig “spam” i din innboks, men heller publisere relevant og nyttig informasjon dere som kunder kan sette pris på.

Kontaktskjema

Vårt nye kontaktskjema sørger for at din e-post alltid kommer frem til en representant for IMS Laser. IMS Laser er en selvstendig avdeling hos IMS Technologies og vi ser at mange e-poster ender opp til vårt hovedkontor. Ved å skille ut vår avdeling så håper vi å tydeliggjøre ovenfor våre kunder vår selvstendighet som deres leverandør.

FAQ – Frequently Asked Questions

På vår nye FAQ-side har vi listet opp de spørsmålene vi som oftest mottar fra våre kunder. Nye og gamle. Ikke alle vet hvor Akland er lokalisert, eller hvor sentralt det faktisk er. Heller ikke alle vet at vi har Norges største laser, eller at vi leverer til kunder over hele Norge.

Vi vil med denne korte introduksjonen ønske dere alle velkommen til ny hjemmeside!

Ta gjerne kontakt med en av våre operatører via vår nye chat-funksjon, eller via vårt kontaktskjema.

Ha en flott og skapende dag videre!