Ørnen har landet

Ørnen har landet

IMS Laser har nå fått en ny maskot og et nytt byggesett som vi vil begynne å gi ut til gode kunder. Prosjektnavnet “Ørnen har landet” valgte vi fordi ørnen symboliserer styrke og mot. Delene er skjært ut i rustfritt materialet med en 2B-finish som gjør at den får en speilblank overflate. Laseren skjærer med en presisjon helt ned til 0,1mm og dette gjør at pasningen blir trang nok til at hele ørnen holdes sammen uten lim eller andre festningsmidler.

Hvorfor ørnen?

Prosjektet “Ørnen har landet” har vi satt igang for å vise hovedstyrkene du som kunde får ved å velge laserskjæring. Laserteknologien er den mest presise skjæreteknologien på markedet og resultatet er uhyre presist. Det å skjære mange små og komplekse deler, som skal passe nøyaktig sammen krever ikke bare mye fra maskinen, men og operatør. Innstillingene må ligge akkurat der de skal, om ikke blir hele delene for løs, eller umulig å sette sammen. Slik jobber våre operatører på alle våre prosjekt, og vi søker hele tiden den beste kvaliteten.

Tykt og tynt

Vi har som en av svært få leverandører i Norge, kapasitet til å kutte både tykt og tynt med våre lasere. Våre kraftige energikilder på 6kW bidrar til at vi kan skjære tykkere, men også raskere, enn mange av våre konkurrenter. Vi bruker rundt 4minutter per.ørn, og da går det unna! Denne investeringen i ny teknologi er noe vi mener er essentielt for å overleve i en konkurranseutsatt produksjonsindustri.

Har du mottatt et byggesett fra oss?

Dersom du er en av de heldige mottakerene av en laserskjært stålørn har vi laget en kort “how-to”-video på hvordan man setter denne sammen. Du skal ikke trenge noe verktøy annet enn dine to hender, men vær obs på skarpe kanter like ved microjoints. Til dere som har mottatt et byggesett, send oss gjerne et bildet av ferdig ørn og – lykke til!

Ørnen kan og skjæres som give-away til ditt firma med deres logo ingravert.

Send oss gjerne en henvendelse via vårt kontaktskjema.