IMS Laser TLI ny Sales Manager

Ny salgs- og markedsføringssjef

Jan Leonard Larsen skal inn i en ny livsfase som pensjonist etter mange spennende år i salgsavdelingen. Tommy Lindhagen overtar stafettpinnen som ny salgs- og markedsføringssjef for IMS Laser. Han gleder seg til å møte kunder som har behov for tjenester innen laserskjæring og CNC-styrt presisjonsknekking av stål i ulike format, tykkelser og kvaliteter.

IMS Laser TLI ny Sales Manager

Tommy Lindhagen overtar som Sales Manager for IMS Laser etter Jan Leo Larsen.

Lang fartstid

Jan Leonard startet sin karrire som innkjøper i slutten av januar 2006, og gikk raskt over på salg. Mange har blitt kjent med Leo, og han har vært med i IMS både i nedgangstider og i oppgangstider. Han har vært med på å øke kunde-portefølgen og omsetningen steg for steg i en tid der IMS laser har modernisert og forbedret virksomhetens produksjonsprosesser.

Stort markedspotensialet

IMS laser er blant Norges største aktører innen platebearbeiding i store format, og opplever stor etterspørsel etter laserskjæring av stål og syrefast. Både innenfor prototypefremstilling såvel som lange serier av deler skåret i en av bedriftens laserskjærere. Det er nettopp i dette feltet Tommy Lindhagen skal jobbe mot som ny salgs- og markedsføringssjef. Med sin allsidige bakgrunn fra så vel verfts- og offshoreindustri som forvars- og våpenindustrien, vil han kunne håndtere henvendelser fra oppdragsgivere med svært spesifikke og strenge kvalitets- og sikkerhetsstandarder. Han vet at IMS laser som leverandør kan imøtekomme strenge krav til kvalitet, tillit og leveringsdyktighet.
IMS laser utfører knekking i store format, tykkelser og kvaliteter med sine CNC-styrte kantpresser.

Konkurransedyktig leverandør

Laserskjæring av stål, syrefast og duplex utføres med CNC-styrt maskin og dyktige maskinoperatører som har fullt fokus på kvalitet og effektiv produksjonsflyt. Med store ordre gjennom maskinene hver dag, og tilnærmet kontinuerlig drift, klarer IMS laser å konkurrere i et tøft industrimarked. Bedriften bistår kunder med planlegging, utarbeide dataprogrammerte tegninger som leses av styringsenhetene til laserskjærere og kantpresser. Dette gjør IMS laser til en foretrukken samarbeidspartnere for store og mindre bedrifter i leverandørmarkedet såvel som sluttprodusenter.

Tommy kan nåes via vårt kontaktskjema, eller via mail på tli@imstec.no